بانوان همتایار، راویان نیاز و همراه حمایت خانوارهای زن‌سرپرست

محمد غفاری‌زاده معاون سلامت اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به اجرای طرح مراقبتهای اجتماعی محله محور با مشارکت همتایاران در محلات هدف ۲۰۲۰ گفت:بانوان همتایار، برگزیده از دل جامعه هدف در محلات به شناسایی نیازهای خانوارهای زن‌سرپرست و دارای فرزند چندقلو می‌پردازند و مسیر این خانواده‌ها را از معرفی به خدمات تا کسب نتیجه حمایت کامل مدیریت می‌کنند.

وی افزود: همتایار، بانویی از جامعه هدف است که با دارا بودن مقبولیت اجتماعی، علاقه مندی و شرایط اختصاصی لازم و پس از گذراندن دوره های آموزشی مصوب، مسئولیت برقراری ارتباط با خانواده ها، پایش وضعیت خانوارها و شناسایی نیازهای آنان را در سطح محله بر عهده میگیرد.
وی با بیان اینکه در هر محله هدف یک همتایار فعالیت میکند، افزود: این بانوان از شناسایی زنان سرپرست خانوار نیازمند به حمایت وارد میدان میشوند و از معرفی خانواده به خدمات حمایتی تا پیگیری نتیجه آن، همراه و پیگیر خواهند بود.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به آموزش و توانمندسازی همتایاران استان تصریح کرد: همتایاران آموزشهای پایه روانی و اجتماعی و مهارتهای پیشگیرانه را برای مدیریت شرایط بحرانی و بهبود بهداشت روان خانواده ها فرا میگیرند و در این مسیر، بسته های آموزشی و حمایتی نیز میان خانوارهای هدف توزیع میشود.
غفاری زاده با اعلام اینکه همتایاران استان در دوره آموزشی کشوری در شهرستان بابلسر نیز شرکت کرده اند، ادامه داد: جامعه هدف این برنامه، خانوارهای دارای سرپرست زن و خانوارهای دارای فرزند چندقلو ساکن در محلات هدف طرح اجتماع محور تحت پوشش سازمان بهزیستی است.

به گفته وی، همتایاران نقش حلقه ارتباطی میان سازمان و خانواده ها را ایفا میکنند و در صورت بروز هر نیاز حیاتی یا شرایط بحرانی، موضوع را به موقع به کارشناسان و مراجع تخصصی ارجاع میدهند؛ چراکه مداخله تخصصی بر عهده مددکاران و تسهیلگران اجتماعی است و همتایار با حفظ ارتباط حمایتی، گزارش و ارجاع به موقع، نقش خود را در کنار خانواده ها ایفا میکند.

کد مطلب 204097

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد